Om mig

 

Orakel Sara

Om mig

Jag heter Eva Edman och är född i början av 70-talet. Jag bor på ute på landet mitt i grönskan där jag har min verksamhet. Jag är född in i det här livet med en väldigt stark energikänslighet och medialitet. Genom olika kurser inom personlig andlig utveckling har jag under livets gång lärt mig att förstå mina förmågor och att de är mina styrkor. Min medialitet och energikänslighet ligger nu till grunden för allting som jag arbetar med. Det är härligt att få stå i en självklar helhet med alla sina förmågor sammanvävda. 

 

Mitt yrkesverksamma liv har tidigare bestått av 15 års arbete som sjukgymnast. Utbildning inom Trädgårdsterapi och arbete med detta, samt Anhörigstöd. 2012 startade jag mitt företag Eva Edman - Hälsa i Harmoni, där jag inledningsvis jobbade med massage, kraniosakral terapi och meditationer. Men allting förändras och så även jag.

 

Mitt företag heter nu Orakel Sara efter mitt Högre Jags mästarenergi. Jag jobbar nu mera rent energimässigt och friare. Jag följer den vägledning jag får från min Själ och Mitt Högre Jag - den vägledning som kommer genom min egen kanal. Jag arbetar som Moder Gaia Gudinnans språkrör och är en kanal för andra Mästarenergier som vill förmedla kunskap till oss jordmänniskor.

 

Jag håller även kurser och utbildningar vars syften är att stötta människor att lyssna till sin eget högre jag i sin egen gudomliga kanal. Flera av kurserna håller jag i ett samarbete med Carina Vinnersten på Medstigar under det gemensamma arbetsnamnet SarAstra.

 

Vi är alla Gudomliga Ljusvarelser av Kärlek i Fysiska kroppar som ska leva ett jordeliv här och nu. Utmaningen tycker jag är att få ihop det högre medvetandet med det fysiska livet på ett bra sätt. Jag tror att det måste ändå vara det som är meningen med att vi lever våra liv just här och nu på vår fantastiska planet Moder Jord.

 

Utbildningar:

 

Leg. Sjukgymnast

Certificerad Kraniosakralterapeut

Diplomerad Taktil Massör

 

 

       

"Det är i mellanrummet som allting händer,

det är i tystnaden det vrider och vänder.

Det är i kärleken till dig själv som läkningen sker,

I dina djupa stilla andetag.

 

I vilan av tystnaden från omgivningens brus,

när ditt väsen fyller sig med kärleksljus.

Bara..... följ..... dina..... andetag....."      

                                                                      Orakel Sara

Orakel Sara

Andlighet

Vägledning

Energiarbete

Läkning

 

 

 

Adress: Rist, Furudal, 590 75 Ljungsbro


Telefon: 0709-281525


Mail: orakelsara@gmail.com


Bankgiro: 5309-0064


Swish: 123 099 3246


https://www.facebook.com/orakelsara/

Copyright © All Rights Reserved